Звездата от Трансформърс Меган Фокс пристигна в Киноцентъра в София, за

...
Звездата от Трансформърс Меган Фокс пристигна в Киноцентъра в София, за
Коментари Харесай

Меган Фокс пристигна в "Ню Бояна" за първи снимки след коронавируса

Звездата от " Трансформърс " Меган Фокс пристигна в Киноцентъра в София, с цел да снима нов филм. Това е една от първите американски продукции, които започват работа след началото на коронавирусната пандемия и повсеместния локдаун. 

Това оповестиха от " Милениум " - компанията-собственик на студиото " Ню Бояна ". Снимките на трилъра " До гибел " (Till Death) стартират през днешния ден под управлението на режисьора С. К. Дейл. Сценарият е написан от Джейсън Карви и споделя за жена на име Ема, оставена с белезници до мъртвия си брачен партньор от неговите отмъстители. Неспособна да се освободи, тя би трябвало да откри метод да оцелее, до момента в който двамата убийци още веднъж дойдат на мястото на престъплението, с цел да довършат деянието си. 

Филмът е насърчителен знак за рестарта на продукциите в Европа, като ще бъде първата американска продукция, която се снима в " Ню Бояна "  след като пандемията COVID-19 спря огромна част от филмовата промишленост, оповестяват от студиото. Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик („ Аквамен “) ще продуцира дружно с други продуценти от " Millennium " - Ярив Лернер, Лес Уелдън и Танър Мобли, оповестява " Hollywood Reporter ".

" Много сме разчувствани и щастливи, че можем да продължим да вършим това, което обичаме: филми ", сподели Мобли пред американското профилирано издание. 

За да могат фотосите на гостуващата американска продукция да протекат безвредно в сходство с местните разпореждания за ограничение на COVID-19, както и с напътствията на актьорската колегия на Съединени американски щати,  от компанията обявиха, че работят в съдействие с българските управляващи и Министерството на здравеопазването. Някои от тези ограничения включват наложително тестване за ковид на актьорите и екипа както преди, по този начин и по време на производството и снимането, обществена отдалеченост на снимачната площадка и носенето на маски от целия личен състав зад камерата.

Снимките за " Till Death " трябваше да стартират още през март, само че бяха отсрочени от ковид. Междувременно Меган Фокс също показа в своя Инстаграм профил, че е в България и се е снимала със свои фенове в центъра на нощна София. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР